AKCIJA -15% na sve proizvode | U košarici upotrijebite kod kupona AKCIJA15

Cijene proizvoda
Sve cijene proizvoda su objavljene na www.tigar-flasteri.com i označene su u valuti HRK. Nismo obveznici PDV-a. Cijene vrijede za 1 kom ako drugačije nije navedeno. Cijene se mogu mijenjati bez prethodne obavijesti te kod kupnje vrijede one cijene koje su objavljenje kod potvrde narudžbe. To ne vrijedi u slučaju da je kod proizvoda navedena pogrešna cijena. U tom slučaju pridržavamo pravo otkazivanja narudžbe. Slike su samo simbolične i ne pokazuju u cijelosti pravo stanje.
Podatak o trošku moguće dostave i drugih mogućih troškova kupcu je prikazan kod narudžbe proizvoda.

Način plaćanja
Na web adresi www.tigar-flasteri.com naručenu robu možete platiti pouzećem. Iznos plaćate službeniku dostavne službe (DPD).

Način dostave
Dostava robe vrši se u najkraćem mogućem roku. Za proizvode na zalihi rok isporuke je 1-2 dana. Narudžbe zaprimljene do 15.00 sati u pravilu šaljemo isti dan. Dostava se vrši u dogovorenom roku preko kurirske službe DPD, prodavač ne snosi odgovornost za moguće pogreške od strane dostavljača.

Korisnik je upoznat sa svim informacijama glede prava odustajanja od kupnje, uvjetima ugovora i načinima izvršavanja prava. Upoznat je sa svim potrebnim informacijama glede adrese na koju se može obratiti u slučaju pritužbe i informacija glede garancije, reklamacije i drugih stvari.

Besplatna dostava
Hrvatska: Troškovi dostave su jednokratni i iznose 39 Kn za sve narudžbe do 200 Kn vrijednosti i težine do 5kg. Kod narudžbi iznad 200 kn troškove dostave za naručenu robu plaća poduzeće P & M d.o.o., osim u slučaju da na stranici nije drugačije navedeno.

Oštećenja kod transporta
Kupac je pri preuzimanju pošiljke dužan pregledati njen sadržaj. U slučaju fizičkog oštećenja pošiljke, npr. da manjka njen sadržaj te se pokažu vidljivi znakovi otvaranja kupac je dužan cijelu pošiljku (paket, zaštitu ambalažu, proizvode) reklamirati prodavaču (obavijest pošaljite na našu e mail adresu ili nas nazovite) kako bi prodavač posredovao kod dostavljača (DPD) koji je dužan riješiti reklamaciju na svoj trošak ako mu se dokaže odgovornost.